::Lensa Melayu Designer ::


MR FARITH


MR GG

Kalau nak tau kitaorang laaa yang design gambar utuk gambar korang semua..Hehehhe

~ by kekatu on January 10, 2009.

4 Responses to “::Lensa Melayu Designer ::”

  1. hi salam…geng2 segamat rupanye…aku pun dari segamat gak..baru nak menjinak dalam dunia fotografi ni…wat mase ni tag along je…lom bersedia nak wat sendiri…sekali sekala leh ar ngeteh sekali….yosh

  2. heheheh…aku pon sengal2 gak lg amik gambo😀

  3. world dah bg aku….ade mase nanti lepak ngeteh bro….boleh…nak gak belajar2 dari korang nie..

  4. lerh jom aa kuar minum…aku pun dah bosan duk umah nih

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: