Sawah Ring Muo::KAD KAWEN::

Sangat ber bangga mempunyai team mcm nih..sempoi n bergaya..so kat orang2 di luar sana..silalah booked kami sbb kami x lah hebat mana pun tapi boleh laaa…ahahahahhaha

~ by kekatu on January 27, 2009.

18 Responses to “Sawah Ring Muo::KAD KAWEN::”

  1. yaa betul tu kak aza…qadar memang dah power….dah ade jalan penceritaan…hehehe…lg power cite2 k ni…ekekeke…bravo qadar

  2. keskeskes.. aq pon sokong niii!

  3. huh.. sape kata korang x hebat?? sume hebat2 belaka… kalah paparazi kat luar tue.. korang lagi hebat dari diorang tau.. apa pun, aku support korang.. tanpa teman2, sape lah aku…๐Ÿ™‚

  4. heh..aku tak reti la nak amik gambar..sila ajo pelizzzzzzzzz.. team ape nih..wah GG dah ade budak skang…so..majlis-majlis persandingan yang telah booked kami..sila jage! kami serang mcm wartawan..jgn tanye kenape Pak Haji pon boleh jadik miang HUHUHAUHAHUAHAHUHAU…untuk keterangan pak haji miang sila tanye JIJIE aka duke

  5. uiks patut le aq tesedak nama aq d sebut rupanyer๐Ÿ˜€

  6. pak haji miang???wakakakka….betul2 miang tu….ekekek…baikk punyeerr

  7. keskekses. lame xdapt tu yg miang semcm tuu!!

  8. Huh…Fitnah dapat dikesan

  9. eh petenah ke tu? keskekses

  10. ^@&$^*$^@&^$&^$@@*((*@$^*(@^$*(@$^

  11. ape tu kenapa mcm lain je kekekek!!

  12. aku lahir kat salah satu umah kat sini..nostalgic nye..

  13. cantik kad (sawah ring muo) 2…nmpk lain dr biasa.. cb la wat promotion tuk promote team ni… kalo x, org luar x knl…..๐Ÿ™‚

  14. ๐Ÿ˜›

  15. nk book utk bulan 6 jgk..

    tp tatau lg tawun bile.. okeyh? haha!

  16. bukan ko da kaween ke? >:)

  17. ms bile aku kawen? memandai je ko.. dun judge the book by its cover ok..
    skian.. huuu

  18. eleh malu2 plak ko huda.!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: